Brief aan Future you

Deze opdracht is bedoeld om jou, als ondernemer en individu, te helpen visualiseren waar je jezelf ziet in de toekomst. Door brieven aan je toekomstige zelf te schrijven, zul je niet alleen je doelen en aspiraties verkennen, maar ook de mindset creëren om deze te bereiken.

Brief 1 – Een Jaar in de Toekomst:

 • Schrijf een brief aan jezelf zoals je over één jaar zou zijn. Beeld je in hoe je leven en bedrijf zich hebben ontwikkeld. Stel jezelf vragen als:
  • Wat heb ik bereikt in dit jaar?
  • Hoe voel ik me nu, een jaar later, over mijn huidige uitdagingen?
  • Welke nieuwe vaardigheden of kennis heb ik opgedaan?

Brief 2 – Tien Jaar in de Toekomst:

 • Schrijf nu een brief aan jezelf zoals je over tien jaar zou zijn. Denk groots en durf te dromen. Overweeg:
  • Waar sta ik in mijn carrière en persoonlijk leven?
  • Welke doelen heb ik bereikt en welke impact heb ik gemaakt?
  • Hoe heb ik mij als persoon ontwikkeld?

Details en Emoties:

 • Zorg dat je brieven gedetailleerd zijn en emoties bevatten. Hoe meer je intuned op wat je jezelf gunt, hoe krachtiger de oefening zal zijn.

Ga naar de volgende site:
https://www.futureme.org/letters/new

Schrijf een mail aan jezelf, die je eind van dit kwartaal ontvangt in je inbox (datum kun je instellen).

Probeer de mail gedetailleerd en met gevoel te schrijven, leef je in, wat gun jij jouzelf. Hoe meer je intuned op dit gevoel, hoe meer je jouw brein stretcht, uitdaagt groots te denken én het gevoel dat hierbij hoort te matchen, hoe meer kans dat het werkelijkheid gaat worden. Je kunt verschillende vlakken meenemen, privé, liefde, geld, business, samenwerkingen, vrienden en familie. Alles mag. Leef je uit.

Een klein voorbeeldje uit een mogelijke brief

Wat vliegt de tijd! Een jaar geleden zette je deze brief op papier, vol hoop en dromen. Ik hoop dat je trots terugkijkt op wat je hebt bereikt. Je bent altijd een meester geweest in het creëren van ijzersterke en stressvrije marketingplannen. Ik wed dat je in dit jaar alleen maar sterker bent geworden in je vak.

Heb je die grote klant binnengehaald waar je vorig jaar over droomde? En hoe staat het met je persoonlijke doelen? Ik herinner me dat je meer tijd wilde doorbrengen met familie en vrienden. Ik hoop dat je die balans tussen werk en privé hebt gevonden.