Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 24,00

VISUALISEER JE TOEKOMST


Waar zie je jezelf over 10 jaar, en wat heb je ervoor nodig om daar te komen?


Ik heb deze vraag al een aantal keren gekregen en ik vind het iedere keer weer moeilijk om een antwoord te geven. Want hoe kan ik nou weten waar ik over 10 jaar ben?
Om antwoord te kunnen geven, is het belangrijk om na te denken over wat je zou willen. Dat kan door visualisatie.

Visualisatie geeft je bijvoorbeeld:

  • Richting in het leven, maar ook in je bedrijf
  • Zingeving voor je bedrijf
  • Concrete doelen om na te streven
  • Een bewuste levensstijl
  • Motivatie

Visualiseren is belangrijk om doelen te stellen en te behalen. Het helpt je bepaalde beelden op te roepen, waar je graag in de toekomst naartoe zou willen gaan. 

Het voordeel van visualiseren is dat je een idee hebt van wat je doel is. Hierdoor kun je bewust of onbewust een plan bedenken om dat doel te realiseren.

wat WOUTER ervan vond

Inhoud: het verbaasde me om vast te stellen dat wat je brengt ook effectief werkt. Door de visie te gaan visualiseren met jouw tips erbij, wordt de visie helderder, duidelijker en tastbaarder. 

Wijze waarop je het brengt: hierbij een dikke proficiat. Je brengt de zaken helder, duidelijk, rustig en gestructureerd over waardoor het allemaal ‘vlotjes binnengaat’. En geen Amerikaanse toestanden! Yes! 

Wat ik heb geleerd: Hoe verhelderend en verduidelijkend het proces van visualiseren van je eigen visie werkt. Voor mij kwam deze oefeningen op het juiste moment: nog eventjes voor de werkelijke opstart, zodat ik ook nog tijd heb om hiermee aan de slag te gaan voordat we het publiekelijk in gang trappen. Achteraf bijsturen is immers moeilijker

– Wouter Vandenbranden van All3waves

In deze cursus krijg je praktische tips en oefeningen om hiermee aan de slag te gaan. We gaan een visie opbouwen, visualiseren en tot slot een vision board maken, om je doelen duidelijk en helder te omschrijven en neergepend te hebben. Door hier iedere dag naar te kijken gaat jouw brein dit ook als ‘waarheid’ aanzien en ga je hiernaar streven.

Benieuwd naar meer?

Download hier je werkboek ter aanvulling van deze cursus

Cursus Inhoud

Uitklappen