Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 127,00

100 dagen content course: OMDAT AUTHENTIEKE CONTENT HET VERSCHIL MAAKT

Stel je voor: 100 dagen lang niet meer piekeren over je volgende bericht, je content vol creativiteit en verbinding, en een duidelijk pad naar een authentieke, consistente online aanwezigheid. Dat is wat de 100 Dagen Content Course jou te bieden heeft!

Ben je het zat om te worstelen met wat je elke dag moet posten?


DIT IS WAT JE KRIJGT:

100 Content Ideeën: Nooit meer de stress van “Wat moet ik nu weer posten?”. Met 100 verschillende ideeën ben je voorzien van content voor meer dan drie maanden!

Creativiteit: Leer innovatieve en aantrekkelijke content te creëren die echt opvalt en je volgers steeds weer boeit.

Planningstips: Nooit meer last-minute haasten. Ontdek tips en trucs die je helpen bij het naadloos plannen van je berichten.

Authenticiteit: We duiken diep in hoe je je op een kwetsbare, echte manier kunt presenteren. Want echte verhalen zorgen voor echte connecties.

Interactie: Ontdek hoe je echt contact maakt met je volgers, hun vertrouwen wint en een loyale gemeenschap opbouwt.

Levenslange toegang: Ja, je leest het goed! Je hebt levenslang toegang tot al het cursusmateriaal, zodat je altijd terug kunt komen en opnieuw kunt beginnen.

Dagelijkse Video’s: Elke dag een nieuwe video om je te inspireren, te motiveren en je te begeleiden in je contentcreatie reis.

Waar je nu mogelijk mee worstelt:

 • Onzekerheid en twijfel: Je zit vast, niet wetend welke content je moet creëren en of het wel zal resoneren bij je doelgroep.
 • Overweldiging: Er is zoveel informatie online en zoveel platforms om te overwegen; je weet gewoon niet waar te beginnen.
 • Tijdsdruk: Het voelt alsof content maken een voltijdse baan is, en je hebt al zoveel op je bord.
 • Angst voor kritiek: De angst om jezelf daarbuiten te plaatsen en beoordeeld te worden houdt je tegen.
 • De ‘perfectionisme’ valkuil: Je wacht op het ‘perfecte’ moment, de ‘perfecte’ post, waardoor je uiteindelijk niets publiceert.

HOE je je zal voelen na de cursus:

 • Zelfvertrouwen: Gewapend met 100 contentideeën, voel je je zeker over wat je moet posten en wanneer je het moet posten.
 • Gemotiveerd en geïnspireerd: Met de tools en technieken die je hebt geleerd, ben je enthousiast om dagelijks waardevolle content te delen.
 • Efficiënt: Door je content vooraf te plannen, bespaar je tijd en energie.
 • Authentiek: Je hebt geleerd je kwetsbaar op te stellen, wat resulteert in diepere verbindingen en interacties met je volgers.
 • Trots: Terugkijkend op je voortgang, zul je trots zijn op jezelf voor het overwinnen van je angsten en het consequent online aanwezig zijn.

VOOR WIE IS DEZE CURSUS?

Voor iedereen die:

 • Moe is van het constante gevoel ‘achter te lopen’ met hun content.
 • Hun volgers echt wil betrekken en een gemeenschap wil opbouwen.
 • De kracht van authentieke storytelling wil benutten.

Als je klaar bent om je online aanwezigheid te transformeren, je verhaal te vertellen
én echt verbinding te maken met je volgers,
dan is de 100 Dagen Content Course precies wat je nodig hebt!

WAT ANDEREN van deze cursus VINDEN

ls drijvende kracht achter “That’s Called Strategy” ben ik dé specialist in strategische digitale marketing. We transformeren jouw bedrijf van onopgemerkt naar onmisbaar. Met een sterke academische basis en diverse ervaringen, van corporate tot familiebedrijf, ben ik de impactcreator die met jou bouwt aan een ijzersterk en stressvrij marketingplan.

Mijn doel? Jouw partner zijn in het doorbreken van de duisternis en het claimen van jouw plek in de schijnwerper. Door middel van doordachte planning, authentieke verbindingen en tactische keuzes, maken we van jouw bedrijf een merk dat opvalt. We streven naar echte zichtbaarheid. Vluchtige campagnes en guerrillamarketing laten we links liggen. In plaats daarvan gaan we voluit voor duurzame marketing. Zo word jij een herkenbare naam, een betrouwbare partner en een leider in jouw vakgebied.